EmuCasino Glömda Inloggninsuppgifter

Har du glömt ditt lösenord?

Ingen fara, vi kan skicka det till e-postadressen du använde när du registrerade dig, du behöver bara klicka på länken nedanför.

Alternativt kan du klicka på ”glömt lösenord” uppe på sidan brevid fälten du skriver dina inloggninsuppgifter. Du hittar samma länk på botten av skärmen brevid hjälp-kategorin.

Har du glömt ditt användarnamn?

Om du har glömt ditt användarnamn måste du kontakta kundservice som skall kunna hjälpa dig. Du måste först svara på några säkerhetsfrågor och sedan skickar vi ditt lösenord till den e-postadressen som du använt vid registrering.

Om du behöver ytterligare information kontakta gärna vår kundservice för hjälp.