Uttag & Utbetalning med EmuCasino

Här på EmuCasino förser vi dig med de mest populära och säkra sätten för uttag från ditt EmuCasino-konto.

Uttagsmetod

Kreditkort
Betalkort
Skrill
Neteller
Bitcoin
Banköverföring

Minsta uttag

$20
$20
$20
$20
$20
$50

Högsta uttag

$2,500
$2,500
$2,500
$2,500
$2,500
$2,500
$10,000

Behandlingstid

Inom 24 timmar
Inom 24 timmar
Inom 24 timmar
Inom 24 timmar
Inom 24 timmar
Inom 3 bankdagar

Överföringstid

Inom 7 bankdagar
Inom 7 bankdagar
Genast
Genast
Genast
Inom 3-5 bankdagar

• Hos oss på Emucasino tillåter vi ett gratis uttag per månad. Om du gör fler än 1 uttag inom en 30-dagars period, förbehåller vi oss rättigheten att ta ut en avgift på upp till 3,9% av den totala summan. Vi förbehåller oss också rättigheten att ta ut samma avgift om spelaren inte har någon (eller minimal) omsättning sedan senaste insättningen.

• EmuCasino förser dig med samma nivå av säkehet som din egen nätbank, detta gör vi genom att använda samma 100% säkra 256-bit SSL krypteringsstandard.

• Ingen betalningsinformation lagras på någon av våra servrar eller hos någon av våra utomstående tjänsteleverantörer.

• Kundservice: 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

• För information om våra insättningsmetoder gå hit.

Ta ut dina pengar med Kredit- eller Betalkort

Vi tar emot alla sorters Visa, MasterCard, Maestro och Diners Club kredit- och kontokort. Transaktionerna sker genast och behandlas av en av världens ledande leverantörer av betalningstjänster. På ditt Emu-konto kommer alla dina insättningar synnas som Emu Group Ltd.

Hur du gör ett uttag med Visa Kredit- eller Betalkort:

• För att göra ett uttag med Kredit- eller Betalkort, logga in på ditt Emu-konto och klicka på knappen ‘Uttag’ som finns under bankfliken. På grund av lokala banklagar kan du inte göra ett uttag med ditt Kredit- eller Betalkort i någon av de följande länderna: Australien, Hong Kong, Indien, Indonesien, Japan, Korea, Malaysia, Singapore och USA. Som ett alternativ kan du göra ett uttag genom banköverföring.

• Du kommer då se fyra olika uttagningsmetoder till ditt förfogande. Klicka på det andra alternativet – Kredit- och Betalkort. Vänligen notera: Om du ännu inte har gjort en insättning med valt kort måste du göra det, detta registrerar och verifierar kortet i vårt system.

• Om ditt valda kort redan är upprättat, då kan du helt enkelt bara verifiera ditt kort från rullgardinsmenyn och ange önskad uttagningssumma i fältet nedanför. När du har gjort detta, klicka ‘Ta ut pengar’ .

• Så snart som du gjort detta kommer ditt uttag från ditt Emu-konto till valt kort behandlas inom 24 timmar. Överföringstiden för att dina pengar krediteras till ditt konto/kort varierar beroende på din bank, men kan möjligtvis ta några dagar.

• Vissa kortleverantörer accepterar inte utbetalningar till kort, när detta händer, nekas uttaget och dina pengar returneras till ditt konto.

• Uttag till kreditkort är i allmänhet begränsade till högst $2,500 per vecka per spelare, uttag över denna summa måste utföras med annan betalningsmetod.

• Uttag begärda på måndagar har troligtvis en aningen längre behandlingstid.

Mer information om våra kortbetalningstjänster hittar du på vår sida om betalningsalternativ(#credit-and-debit-card).

Ta reda på hur du gör en insättning med kort på EmuCasino.

Visa
Mastercard

Uttag med Skrill

En säker och populär e-Wallet tillgänglig för kunder över hela världen. Några av Skrills fördelar är möjligheten att göra omedelbara insättningar och uttag i över 30 olika valutor.

Hur du gör ett uttag med Skrill:

• För att göra ett uttag med Skrill, logga in på ditt Emu-konto och klicka på ‘Uttag’ som finns under bankfliken.

• Du kommer då se fyra olika uttagningsmetoder till ditt förfogande, välj Skrill. Vänligen notera: Om du ännu inte har upprättat ditt Skrill-konto bör du göra det först genom att göra en insättning till ditt Emu-konto, detta registrerar och verifierar ditt konto i vårt system.

• Om ditt Skrill-konto redan är upprättat, då kan du helt enkelt fylla i önskad summa för uttag. När du har gjort detta, klicka ‘Ta ut pengar’ .

• Så snart som du gjort detta kommer ditt uttag behandlas inom 24 timmar och sedan genast överföras till ditt Skrill-konto.

• Uttag till Skrill är i allmänhet begränsade till högst $2,500 per 7 dagar per spelare, uttag över denna summa måste utföras med annan betalningsmetod.

Mer information om vår Skrill-betalningstjänst hittar du på vår sida om betalningsalternativ(#Skrill). Find out more about our more about our Skrill payment service on our payment options page.

Ta reda på hur du gör en insättning med Skrill på EmuCasino.

Skrill

Uttag med Neteller

Neteller är en säker tjänst för överföring av pengar på nätet. Neteller är också en av de ledande betalningstjänsterna inom online spelindustrin. Skicka och mottag pengar med ditt Neteller-konto i över 180 länder.

Hur du gör ett uttag med Neteller:

• För att göra ett uttag med Neteller, logga in på ditt Emu-konto och klicka på ‘Uttag’ som finns under bankfliken.

• Du kommer då se fyra olika uttagningsmetoder till ditt förfogande, välj Neteller. Vänligen notera: Om du ännu inte har upprättat ditt Neteller-konto bör du göra det först genom att göra en insättning till ditt Emu-konto, detta registrerar och verifierar ditt konto i vårt system.

• Om ditt Neteller-konto redan är upprättat, då kan du helt enkelt fylla i önskad summa för uttag. När du har gjort detta, klicka ‘Ta ut pengar’ .

• Så snart som du gjort detta kommer ditt uttag behandlas inom 24 timmar och sedan genast överföras till ditt Neteller-konto.

• Uttag till Neteller är i allmänhet begränsade till högst $2,500 per 7 dagar per spelare, uttag över denna summa måste utföras med annan betalningsmetod.

Mer information om vår Neteller-betalningstjänst hittar du på vår sida om betalningsalternativ(#Neteller).

Ta reda på hur du gör en insättning med Neteller.

Neteller

Uttag med Bitcoin

Bitcoin är en decentraliserad digital valuta som kan användas på nätet. Bitcoin skapades och lanserades 2009 och ett flertal länder har redan accepterat denna digitala valuta som betalningsmedel.

Hur du gör uttag med Bitcoin:

• För att göra ett uttag med Bitcoin bör du logga in på ditt Emu-konto och klicka på knappen “Uttag” under “Bank”-fliken.

• Du kommer sedan se de olika tillgängliga uttagssalternativen, klicka på alternativet Bitcoin. Vänligen notera att du kan endast göra ett Bitcoin-uttag med samma adress som du använt för att göra en insättning med Bitcoin.

• Om din Bitcoin-adress redan är färdigt upplagd är det bara att ange summan du vill ta ut i fältet som visas. När du har gjort detta – klicka “Ta Ut”.

• Efter att detta är klart kommer din uttagningsförfrågan behandlas inom 24 timmar och flyttas till din Bitcoin-plånbok genast.

• Bitcoin-uttag har en högsta gräns på $2500 per vecka, per spelare. Summor över detta måste behandlas genom en alternativ betalningsmetod.

Läs mer om hur du gör insättningar på EmuCasino med Bitcoin.

bitcoin-90x44

Uttag genom banköverföring

Vänligen notera att med banköverföring kan det ta upp till 10 bankdagar (beroende på din bank) förrän dina pengar syns på ditt konto. Kom också ihåg att säkerställa att du har all kontoinformation (BSB och kontonummer eller IBAN och SWIFT) nära till hands.

Hur du gör ett uttag med Bank Transfer/EFT:

• För att göra ett uttag med banköverföring, logga in på ditt Emu-konto och klicka på ‘Uttag’ som finns under bankfliken.

• Du kommer då se fyra olika uttagningsmetoder till ditt förfogande, välj alternativet banköverföring.

• Fyll i nödvändig information till önskat konto noggrant, vänligen dubbelkolla alla uppgifter för att säkerställa att allt är korrekt. Klicka sedan ‘Ta ut pengar’.

• Din förfrågan har sänts till vår betalningsavdelning för behandling. Det kan ta upp till 10 bankdagar förrän ditt uttag syns på ditt konto (normalt sett tar det ungefär 3-5 bankdagar).

Mer information om vår banköverföringstjänst hittar du på vår sida om betalningsalternativ.

Bank-wire

Ytterligare Information

• EmuCasino tillåter uttag med ovannämnda betalningsmetoder förutsatt att du har tidigare använt dem för att sätta in pengar (förutom banköverföring), detta för att förminska sannolikheten till bedrägeri och säkerställa att insättningar endast görs av kontoinnehavaren.

• Alla ovannämna behandlingstider är bankdagar, d.v.s. veckoslut och helger är inte inräknade.

• Våra VIP-kunder kan möjligtvis vara berättigade till snabbare uttag och lägre avgifter, vänligen kontaka vår kundservice för mer information.

• Alla omsättningskrav för diverse bonusar måste vara uppfyllda innan spelaren kan ta ut hela sin balans (inklusive vinster). Om du anhåller om att få göra ett uttag innan omsättningskraven är uppfyllda förlorar du din bonus och vinster på ditt spelkonto. Vänligen se våra Regler & Villkor för Bonusar (#section4) för mer information.

• Alla uttag behandlas och betalas i enlighet med betalningsleverantörens förordningar som förbehåller sig rätten till förändringar.

• Ovannämnda handläggningstider är endast en uppskattning och beror på din bank, kreditkortsföretag eller leverantören av betalningsmetoden i fråga.

• Vänligen notera att uttag genom banköverföring till Medlemsbanker eller via en förmedlande bank tar sannolikt längre tid och kan orsaka ytterligare bankavgifter.